Φαντάσματα στην αίθουσα Crowley

Τα φαντάσματα της αίθουσας Crowley

Φαντάσματα στην αίθουσα Crowley

Αναγνωρίσεις φαντασμάτων στην αίθουσα Crowley

Τα φαντάσματα της αίθουσας Crowley --- έχουν υπάρξει πολλές υποτιθέμενες αναγνωρίσεις φαντασμάτων στην αίθουσα Crowley στην Αγγλία. Κατά τη διάρκεια του είναι ζωή, η αίθουσα είχε διάφορα παραφυσικά γεγονότα που προτείνουν το prescence των φαντασμάτων, και υπάρχουν ιστορίες φαντασμάτων χρονολομένος από τη δεκαετία του '50 Πρόσφατα, μια φωτογραφία φαντασμάτων ανακτήθηκε κατά τη διάρκεια των ανακαινίσεων στην αίθουσα, και αυτό είχε προτρέψει μια πλήρη έρευνα φαντασμάτων εκεί. Αυτή η έρευνα γίνεται σχετικά με μια ταινία χαρακτηριστικών γνωρισμάτων που οφείλεται να απελευθερωθεί παγκοσμίως σε DVD το 2008.

Ο κύριος ιστοχώρος φαντασμάτων μας μπορεί να βρεθεί - www.crowleyhallghosts.com

Περισσότερες σελίδες - Σπίτι - Ιστορία - Ιστορίες φαντασμάτων - Φωτογραφίες - Έρευνα - Συνδέσεις

Εκτός από και μερίδιο - RSS Ταχυδρομείο Stumble Digg del.icio.us Φόρουμ

Κινηματογράφος "των φαντασμάτων της αίθουσας Crowley"

Ρυμουλκό κινηματογράφων φαντασμάτων

'τα φαντάσματα της αίθουσας Crowley'
Το επίσημο ρυμουλκό κινηματογράφων είναι τελικά εδώ!

'τα φαντάσματα της αίθουσας Crowley' κινηματογράφος είναι ένα ντοκιμαντέρ που γίνεται αυτήν την περίοδο για την παραφυσική έρευνα που διεξήχθη στην αίθουσα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Παρουσιάζει αληθινά γεγονότα του κυνηγού Arron Kasady, η ομάδα του φαντασμάτων ανακριτών και συμπερασμάτων τους στην αίθουσα.

Γίνεται από τις ταινίες οδόβαινων σε συνδυασμό με τις σκοτεινές ταινίες μασκών, και κατευθύνεται από Daren Marc. Η ομάδα φαντασμάτων και το πλήρωμα ταινιών πραγματοποίησαν το investiagation πάνω από δύο νύχτες - Αύγουστος 26 Μάιος 2007 και 11 2007.

Έρευνα για τα φαντάσματα

Έρευνα φαντασμάτων

Έρευνα για τα φαντάσματα

Το δεύτερο μέρος της έρευνάς μας για τα φαντάσματα της αίθουσας Crowley ολοκληρώθηκε στις αρχές των ωρών στις 12$ Αυγούστου 2007, και είμαστε αρκετά συγκινημένοι για μερικά από τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει.

Μια πολύ μικρότερη ομάδα πήγε αυτή τη φορά, αν και Arron Kasady συνοδεύθηκε ακόμα από το κυνηγώντας πλήρωμα φαντασμάτων του, συμπεριλαμβανομένου Annabel Keogh το πνευματικές μέσο και η Katherine του Copeland το εδρεύον Parapsychologist.

Περισσότερη παράξενη παραφυσική δραστηριότητα βεβαιώθηκε και καταγράφηκε από την ομάδα συμπεριλαμβανομένης της κίνησης των αντικειμένων, των παράξενων θορύβων και περισσότερων σφαιρών. Ερευνώντας στα μέρη της αίθουσας προηγουμένως ανεξερεύνητης, το σπίτι του Δρ Leys' ερευνήθηκε και μερικά από τα συμπεράσματά μας ήταν αρκετά απίστευτα.

Εισαγωγή στην έρευνα φαντασμάτων

Στα τέλη του 2006, μετά από ένα τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη της αίθουσας Crowley, Arron Kasady ερεύνησε την ιστορία και τα παράξενα περιστατικά που έχουν συμβεί εκεί. Αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο δεδομένου ότι τα αρχεία από την αίθουσα έχουν καταστραφεί, και τίποτα πολύς αλλιώς έχει καταγραφεί. Δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας στους θορύβους που ακούονται, και μόνο μερικοί άνθρωποι που ήταν εκεί κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων φαντασμάτων έχουν ανακαλυφθεί. Τα μόνα άλλα στοιχεία ήταν μια φωτογραφία, που λήφθηκε το 1974, που ανακαλύφθηκε στα τέταρτα νοσοκόμων.

Στις αρχές του 2007, μια μικρή ομάδα των παραφυσικών ανακριτών που οδηγήθηκαν από Arron Kasady, εισήγαγε το κτήριο για να διευθύνει μερικές προκαταρκτικές δοκιμές. Οι φωτογραφίες λήφθηκαν, οι οποίες παρήγαγαν τις εικόνες των παράξενων σφαιρών σε ορισμένα δωμάτια, ιδιαίτερα ο βρεφικός σταθμός των παλαιών παιδιών. Οι ακανόνιστες αναγνώσεις θερμοκρασίας καταγράφηκαν σε όλη την αίθουσα, και η ομάδα είχε το συναίσθημα συνεχώς να προσεχτεί.

Εξαιτίας αυτής της αρχικής έρευνας, Arron αποφάσισε να διεξαγάγει μια πλήρη έρευνα σχετικά με τα φαντάσματα που κατοικούν προφανώς στην αίθουσα Crowley. Πολύς δεν είναι ξέρει δημόσια για τα παράξενα φαινόμενα και τις πνευματικές αναγνωρίσεις που έχουν συμβεί εκεί, έτσι είναι μια καλή ευκαιρία να ερευνήσει στον άγνωστο και να ειπωθεί η ιστορία των φαντασμάτων της αίθουσας Crowley.

Μια ομάδα φαντασμάτων που περιλαμβάνει ένα parapsychologist, πνευματικό μέσο και δημοσιογράφος, μαζί με ένα πλήρωμα ταινιών, πρόκειται μια νύχτα στην αίθουσα. Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, τα διάφορα πειράματα με σκοπό να προκαλέσουν την παραφυσική δραστηριότητα θα πραγματοποιηθούν. Το κεντρικό τεμάχιο της νύχτας θα είναι ένα sιance, που διευθύνεται από Arron ο ίδιος.

Αναμένεται ότι το σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο της παραφυσικής δραστηριότητας και τα φαντάσματα μπορούν να συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί. Ολόκληρο το γεγονός πρόκειται να είσαι και φωτογράφισε για ένα ντοκιμαντέρ που τιτλοφορείται "φαντάσματα της αίθουσας Crowley".

Διαβάστε περισσότερων της έρευνας... (Στα αγγλικά)

Η ιστορία της αίθουσας Crowley

Η ιστορία των φαντασμάτων

Η αίθουσα Crowley, που τοποθετήθηκε στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας, χτίστηκε προς το τέλος του 19$ου αιώνα. Ήταν χτισμένο αρχικά ως νοσοκομείο και ήταν εξυπηρετημένο εκείνο τον σκοπό μέχρι τη δεκαετία του '20, όταν μεταρρυθμίστηκε και μετονομάστηκε ως ` το σπίτι Crowley για ποινικά τον παράφρονα ". Το τρέξιμο από τον επικεφαλής επαγγελματία ο Δρ Bernard Leys και η σύζυγός του Beatrice, αυτό ήταν ένα από τα βασικά κέντρα για τη διανοητική ασθένεια και τις εγκληματικές συμπεριφοριστικές μελέτες στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας.

Dr LeysΑπό τη δεκαετία του '20 κατευθείαν στη δεκαετία του '30, Leys θεωρήθηκε μια από τις υψηλότερες αρχές στις διανοητικές και συμπεριφοριστικές ασθένειες. Ήταν σημειωμένος στην ιατρική κοινότητα ως υποκινητής πολλών νέων θεωριών σχετικά με την επεξεργασία της διανοητικής ασθένειας.

Το Leys έτρεξε την αίθουσα Crowley για 32 έτη, πρίν πεθαίνει στις μυστήριες περιστάσεις κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης σε ένας από τους σοβαρότερα διαταραγμένους τρόφιμους στο άσυλο. Ήταν υποστηριγμένο ότι Leys πέθανε μετά από να επιτεθεί από τον τρόφιμο ταυτόχρονα διενεργώντας μια λειτουργία. Ο τρόφιμος προφανώς δεν ήταν αναισθητοποιημένος πλήρως, και ξύπνησε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Στο επόμενο χάος, ο τρόφιμος διαπέρασε Leys στο λαιμό. Τα επίσημα αρχεία δηλώνουν εντούτοις ότι Leys πέθανε μιας επίθεσης καρδιών ενώ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου Leys στην αίθουσα, οι φήμες του σοβαρού αδικήματος ήταν γεμάτες. Ιστορίες που διαδίδονται του πειραματισμού σε μερικοί από τους βιαιότερους τρόφιμους, συμπεριλαμβανομένων των ηττών και του λιμού. Επάνω στο θάνατο Leys, μια έρευνα σχετικά με τις φήμες διεξήχθη. Εντούτοις, τα συμπεράσματα ήταν αναποτελεσματικά, δεδομένου ότι πολλά αρχεία του χρόνου είχαν καταστραφεί όταν ξέσπησε μια πυρκαγιά κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Οι φήμες απέτυχαν να πάνε μακριά, και δεδομένου ότι δεν υπήρξε κανένας για να συνεχίσει την εργασία Leys, η αίθουσα ήταν κλειμένη. Οι τρόφιμοι είτε κινήθηκαν προς άλλα όργανα, είτε έθεσαν σε μερικές περιπτώσεις ελεύθερος.

Η αίθουσα βάζει κενό για σχεδόν 18 έτη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπήρξαν ιστορίες από τους ντόπιους για τις κραυγές και τους δυνατούς θορύβους που έρχονται από μέσα από την εγκαταλειμμένη αίθουσα. Κανένας δεν τόλμησε πάντα να αποτολμήσει μέσα να ερευνήσει.

Το 1970 το κτήριο ανακαινίστηκε και ανοίχτηκε πάλι ως Νοσοκομείο Παίδων αιθουσών ` Crowley ". Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπήρξαν ιστορίες των θορύβων, αναγνωρίσεις των παράξενων πνευματικών αριθμών, και ακόμα συγκλονίζοντας, πραγματικοί απολογισμοί των επιθέσεων όχι μόνο στις νοσοκόμες αλλά και τα παιδιά.

Λόγω στο ποσό περιστατικών που συνέβαιναν στο χρόνο, φημολογείται ότι ένα πνευματικό μέσο κλήθηκε μέσα για να καθαρίσει την αίθουσα των κακών πνευμάτων. Αυτό πραγματοποιήθηκε υποθετικά κατά τη διάρκεια πολλών μηνών προτού να θεωρηθεί η αίθουσα χωρίς κακόβουλα πνεύματα και παραφυσική δραστηριότητα. Κανένα από αυτό δεν έχει ελεγχθεί πάντα.

Crowley HallΗ αίθουσα συνέχισε να λειτουργεί χωρίς περισσότερα αναφερόμενα γεγονότα, μέχρι τελικά το 1997, αφότου ένα μεγαλύτερο πιό σύγχρονο νοσοκομείο ήταν ανοιγμένου μισό μίλι μακριά, αίθουσα Crowley ήταν κλειστή.

Βάζει κενό έως το 2005, όταν αγοράστηκε από έναν τοπικό υπεύθυνο για την ανάπτυξη ιδιοκτησίας που σκόπευε να το μετατρέψει σε κατοικία.

Ήταν κατά τη διάρκεια της εργασίας ανακαίνισης στις αρχές του 2006, ότι τα κόκκαλα βρέθηκαν κρυμμένα σε ένας από τους τοίχους πίσω από μια εστία. Επάνω στην περαιτέρω έρευνα, αρκετά κόκκαλα βρέθηκαν για να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον τέσσερις κακός οργανισμών θαμμένος εκεί. Το δωμάτιο αφέθηκε μόνο ενώ η εργασία συνεχίστηκε στο υπόλοιπο της αίθουσας. Δεν είναι γνωστό ποιους αυτά τα κόκκαλα άνηκαν, αλλά είναι γνωστό ότι μερικά από τα κόκκαλα ήταν αυτά ενός μικρού παιδιού.

Ήταν μετά από την ανακάλυψη ότι η παραφυσική δραστηριότητα επανέλαβε προφανώς πάλι. Η κραυγή έχει ακουστεί και οι πνευματικοί αριθμοί έχουν δει περπατώντας γύρω από τους διαδρόμους. Η εργασία οικοδόμησης έχει παψει στην αίθουσα μετά από ένα ατύχημα που περιλαμβάνει τα υλικά σκαλωσιάς που καταρρέουν και σχεδόν τους τραυματισμένους εργάτες.

Διαβάστε περισσότερων της ιστορίας... (Στα αγγλικά)

Ιστορίες φαντασμάτων

Ιστορίες φαντασμάτων

Να συχνάσει άρχισε στη νύχτα τον Σεπτέμβριο του 1963. Ένα groundskeeper έκανε κάποια εργασία σε μια τοπική αρμοστεία που βρέθηκε κοντά στην αίθουσα Crowley. Ήταν πολυάσχολος όταν άκουσε τι ήχησε όπως μια να διαπερνήσει κραυγή που προέρχεται από την αίθουσα. Ρίχνοντας τα εργαλεία του και τρέχοντας προς την αίθουσα άλλη μια φορά άκουσε μια κραυγή. Να έρθει πιό κοντά προς την αίθουσα απαίτησε την ερώτηση εάν καθένας χρειάστηκε τη βοήθεια. Αλλη μια φορά μια κραυγή ήρθε από μέσα από την αίθουσα έτσι ανάγκασε ανοικτός μια φραγμένη πόρτα και πήγε μέσα. Δεδομένου ότι περπατούσε κατά μήκος ενός διαδρόμου άκουσε την κραυγή από ένα από τα δωμάτια στο αριστερό του. Έτρεξε προς την πόρτα το ώθησε ανοικτό και πήγε εσωτερικό αλλά κανένα δεν ήταν εκεί. Το groundskeeper, που εκφοβίστηκε, υποστήριξε από το δωμάτιο και έτρεξε από την πόρτα. Δεδομένου ότι άφησε στο κτήριο πίσω από τον το τελευταίο πράγμα άκουσε ήταν μια κραυγή που προέρχεται από την αίθουσα Crowley.

Τον Μάρτιο του 1971, μια νοσοκόμα έβαζε τα παιδιά στο κρεβάτι στο βρεφικό σταθμό πρώτος-πατωμάτων όταν άκουσε τα βαριά βήματα από ένα δωμάτιο άμεσα ανωτέρω. Ήταν ένα κενό δωμάτιο και ποτέ χρησιμοποιημένος από το νοσοκομείο. Πρώτα στη νοσοκόμα σκεπτόμενη τίποτα από το ως δεν ήταν εκεί εργάτες στο κτήριο στο χρόνο. Αλλά αυτοί οι ήχοι πήγαν στη νύχτα μετά από τη νύχτα, και να πάρουν δυνατότεροι και δυνατότεροι. Αλλο προσωπικό νοσοκομείων είχε ακούσει αυτούς τους ήχους επίσης, αλλά όταν πήγαν στο δωμάτιο να ελέγξουν στο θόρυβο, δεν υπήρξε κανένας εκεί. Σκεπτόμενοι ότι ήταν ένα από τα παιδιά που παίζουν τις φάρσες, καθορίστηκαν για να ανακαλύψουν ποιο ο ένοχος ήταν και εψέκασε το αλεύρι στο πάτωμα. Εντούτοις, δεν υπήρξε κανένα ίχνος.

Ένα απόγευμα, νοσοκόμα Evans διεύθυνε τις στερεότυπες επισκέψεις της στους ασθενείς όταν άκουσε τα βαριά βήματα από τα σκαλοπάτια. Μια βαριά πόρτα ακούστηκε για να έχει αυτό είναι μπουλόνια που σύρθηκαν πίσω και που άνοιξαν. Όρμηξε στο stairwell για να βρεί ευρύ τον ανοικτό πορτών. Τα βήματα ήταν ακουσμένο περπάτημα μακριά πάλι.

Τη νύχτα κατά τη διάρκεια του χειμώνα 1973, ένα από τα παιδιά κοιμόταν πότε αισθάνθηκε τον ανελκυστήρα κρεβατιών επάνω. Αυτός awoke και φωναγμένος για τη νοσοκόμα στο καθήκον. Σκέφτηκαν ότι κάποιος είχε κρύψει κάτω από το κρεβάτι και κίνηση του, αλλά όταν έλεγξαν, δεν υπήρξε κανένας εκεί. Μια άλλη νύχτα αμέσως μετά, ένα άλλο κρεβάτι τινάχτηκε βίαια και οι κουρτίνες που ανυψώθηκαν ξαφνικά επάνω έπειτα άφησαν κάτω από πάλι αρκετές φορές. Αφαίρεσαν τις κουρτίνες, αλλά η εμπειρία που ακολούθησε ήταν πιό τρομακτική. Τα παιδιά έβαζαν άγρυπνο μισό-αναμένοντας κάτι για να συμβούν, όταν παράσυρε ένας misty, γαλαζωπός αριθμός ενός ατόμου από τον τοίχο και έκλινε ενός από τα σε μια σχεδόν οριζόντια θέση. Πολλά από τα παιδιά εβλέίδαν τον αριθμό αρκετά σαφώς και βάζουν στα κρεβάτια τους, βουβά με τον τρόμο, όπως υποχώρησε και πέρασε πίσω στον τοίχο. Τα παιδιά δεν θα κοίμονταν στο δωμάτιο πάλι και το θάλαμο έπρεπε να κλείσουν μακριά.

Κατά τη διάρκεια της πρόωρης δεκαετίας του '80 μια νοσοκόμα, στα καθήκοντα νύχτας, έκανε τους κύκλους της σε ένας από τους θαλάμους των παιδιών. Η πραγματοποίηση της ρουτίνας της ελέγχει εάν τα παιδιά κοίμονταν πλήρως αυτή συνάντησαν ένα νέο κορίτσι που καθόταν κατακόρυφα, πανέξυπνος. Ρωτώντας της αυτό που έκανε λάθος το νέο κορίτσι της είπε ότι είχε ξυπνήσει μέχρι το εύρημα έναν ηληκιωμένο στο τέλος του κρεβατιού της που κοιτάζει επίμονα σε την. Χαμογέλασε και περπάτησε έπειτα από το θάλαμο. Η νοσοκόμα, που φοβάται ότι υπήρξε ένας εισβολέας στις εγκαταστάσεις ρώτησε το κορίτσι που η κατεύθυνση το άτομο πήγε. Επισήμανε ότι πήγε στα δωμάτια λουσίματος.

Η νοσοκόμα περπάτησε στα δωμάτια λουσίματος και κοίταξε αδιάκριτα στο δωμάτιο και αν και δεν εμοίασε με ήταν εκεί καθένα εκεί προχώρησε να εισαγάγει το δωμάτιο. Μιά φορά στο δωμάτιο άκουσε ένα εξασθενημένο βογγητό από έναν από τους θαλαμίσκους λουσίματος. Απαίτησε το ρητό ότι καθένας που ήταν στο δωμάτιο πρέπει να γνωρίσει ότι έχει καλέσει την αστυνομία. Χωρίς την απάντηση που επιστράφηκε από τον εισβολέα η νοσοκόμα περπάτησε στο θαλαμίσκο από όπου το βογγητό προήλθε από και τράβηξε πίσω την κουρτίνα για να βρεί κανένα εκεί. Η σκέψη που θα μπορούσε να έχει misheard όπου το βογγητό προήλθε από τη νοσοκόμα απαίτησε πάλι. Το βογγητό, αυτή τη φορά δυνατότερο φάνηκε να εκπέμπει από τον πολύ ίδιο θαλαμίσκο που η νοσοκόμα ερευνούσε αυτήν την περίοδο. Στο φόβο η νοσοκόμα τρεπόμενη σε φυγή το δωμάτιο και το νοσοκομείο αρνήθηκε να επιστρέψει πάντα και να εργαστεί σε εκείνο τον ίδιο θάλαμο πάλι.

Διαβάστε περισσότερων των παράξενων ιστοριών φαντασμάτων... (Στα αγγλικά)

Φωτογραφία φαντασμάτων

Φωτογραφία φαντασμάτων

Φάντασμα Pics

Αυτή η φωτογραφία βρέθηκε στα παλαιά τέταρτα νοσοκόμων κατά τη διάρκεια των ανακαινίσεων.

Στην πλάτη γράφτηκε ότι "ήταν σε την πάλι. Θα μας αφήσει πάντα μόνο; 1974 ".

Περισσότερες σελίδες - Σπίτι - Ιστορία - Ιστορίες φαντασμάτων - Φωτογραφίες - Έρευνα - Συνδέσεις

web stats tools

© Copyright 2007 Crowley Hall Ghosts. All rights reserved.

Ένα φάντασμα ορίζεται συνήθως ως η εμφάνιση ενός αποθανούντος προσώπου, συχνά παρόμοια στην εμφάνιση με εκείνο το πρόσωπο, και αντιμετωπίζεται σε ισχύ που σύχνασε, ή σε συνδυασμό με τις προηγούμενες περιουσίες του προσώπου. Το Ectoplasm αναφέρεται από τα parapsychologists ως ουσία από την οποία τα πνεύματα και τα φαντάσματα αποτελούνται από. Τα φαντάσματα μπορούν να καθοριστούν με διάφορους τρόπους ανάλογα με τις διαφορετικές καταστάσεις. Το Aleister Crowley χρησιμοποίησε μιά φορά έναν πίνακα Ouija για να συλλέξει το φάντασμα pics. Ένας από τους ορισμούς αναφέρει το φάντασμα στο πνεύμα ή την ψυχή ενός προσώπου που έχουν πεθάνει. Εάν είναι, ή εάν έχουν μια σύνδεση, "οι σφαίρεσ" φαίνονται να διαιρούνται. Οι πολυάριθμες εικόνες φαντασμάτων φαίνονται να υπάρχουν παρουσιάζοντας και τα δύο φαινόμενα. Τα φαντάσματα είναι χαρακτηριστικά ένα μουντό humanoid διαφανές στα πλαίσια της εικόνας σε ο,τιδήποτε φόρεμα ο αποθανών θα φορούσε κατά τη διάρκεια του χρόνου θανάτου τους. Το φάντασμα όρου έχει αντικατασταθεί από την εμφάνιση στην παραψυχολογία, όπως βλέπει συχνασμένος, επειδή το φάντασμα λέξης κρίνεται ανεπαρκώς ακριβές. Τα βίντεο φαντασμάτων παρουσιάζουν ως μικρές σφαίρες του φωτός τριγυρνώντας σε ένα περιβάλλον ή φαίνονται να είναι κάποιος τύπος φωτογραφικής ατέλειας. Οι καλά γνωστές συχνασμένες θέσεις μπορούν να δώσουν μια ένδειξη ως προς την ισχύ των φαντασμάτων και των σφαιρών παρά το resistence του ευρέος κοινού στα τηλεοπτικά στοιχεία τώρα λόγω των hoaxers. Λέγεται ότι καταναλώνουν κάνουν εμετό, σπαταλούν, βήχας, ούρα και δάκρυα και προτιμούν αυτών για να είναι τα πράγματα που τρώνε και πίνουν.